ARMYFITNESS!

fitnessnavyseal.jpgÄr det någon som behöver komma i form? Sedan i mars finns det någonting här i Sverige som heter Armyfitness. Det är någonting helt annat än det vanliga Friskis & Svettis eller gym överhuvudtaget. Denna stentuffa träningsform är inspirerad av amerikanska Boot Camps och US Navy Seals. Helt klart militärinspirerad.

En av instruktörerna och grundarna av Army Fitness är Charlotte Granström. Hon är brandman till yrket. Hon berättar att det går ut på att ”bygga självförtroende och en fastare kropp genom discilin och vilja”. En annan av instruktörerna är Heidi Andersson från den amerikanska armén och elit-armbryterska.
Själva träningen innefattar hinderbanor, armhävningar, situps, springa i trapport, lyfta och bära stockar m.m. Varje pass är mellan 60-75 minuter långt? All träning sker utomhus mitt under den bara himmlen.

Army Fitness hör definitivt till en av de mest lysande affärsidéer jag hört talas om på länge. Det är ett helt perfekt sätt att få bukt med flås, ölmagar och annan skrymmande fläsklast. Studerande som man är och måste sitta och läsa mycket, känner jag mig sugen på att prova på detta (Oh yeah!). Sen slutar det väl med att man kryper hem…..

Kolla in deras hemsida http://www.armyfitness.se/
Deras motto är ”No dance, no mirrors, no machines, no return, no excuses, no juice bar”.Ett annat motto är ”Standing up for yourself is strong. Standing for those around you is Army strong!”

Annonser

Kommentarer inaktiverade.